Publieke ondernemerszoektocht

Ik ben werkloos.
Sinds 1 januari.

Na 9 jaar als Betekenaar stop ik ermee. Officieel sinds ik 1 januari, maar al langere tijd verlang ik naar andere plannen.

Sommige plannen realiseerde ik, maar ik stond altijd op twee sporen. Hoe hard ik het ook probeerde, het lukte niet. Dus is de logische stap om te stoppen en opnieuw te proberen. Met volledige focus.

Maar ja, wat nu? Wat ga ik doen? En wat vooral niet?
Dat is de grote vraag.

Natuurlijk heb ik 1001 plannen, zo ben ik. Maar een plan is nog geen bedrijf. Het vraagt om een portie uitvoering en een nog groter portie geluk (iets wat vaak onderbelicht blijft in de ondernemerswereld). Het is weer een nieuwe zoektocht.

Om mijn idee├źn concreet te maken maak ik er een publiekelijke zoektocht van. Door te schrijven over mijn zoektocht op deze blog. Dat dwingt mij om te kiezen en om na te denken. Want schrijven is denken.

Op dit moment is mijn plan om (kleine) ondernemers met een online product te helpen met het automatiseren van hun marketing en sales. Zwart-wit gezegd: meer online klanten krijgen.

Dat is nu het plan, maar wellicht is het volgende maand weer anders.

Wat is de volgende stap?

Drie ondernemers benaderen met de vraag om ze te helpen.

Wish me luck