Strategiesessie

Als ondernemer zijn er twee problemen om op te lossen.

  • Probleem 1: Hoe kom ik aan klanten?
  • Probleem 2: Hoe lever ik de beloofde waarde?

Dat is de essentie. 

Voor veel ondernemers vormt probleem 2 geen echt dilemma. Dat is namelijk je ding.  Probleem 1, dat is vaak de echte uitdaging.

Wil je impact maken?
Dan heb je klanten nodig.

Daar kan ik je bij helpen, door je marketing te automatiseren. Als een Marketing Sidekick kom ik naast je zitten en ontwerpen we samen experimenten, die we vervolgens testen, uitvoeren en analyseren. De experimenten die niet werken gooien we weg. Degene die wel werken, die schalen we op. 

Met als doel dat je marketing Automagisch loopt. Zo maak je meer impact en krijg je meer vrijheid. 

Let op: Ik werk vooral samen met ondernemers met een online product.

Samenwerken?
Mail me op bas @ automagisch.it